Produkter för utsug

inom alla typer av industriella processer

Svensktillverkade produkter för industriella vakuumsystem

Från egen tillverkning Made in Sweden levererar vi högkvalitativa utsugsprodukter för processventilation - enkla att manövrera, tystgående och väl optimerade för multianvändning.

Vår ergonomiska slangupprullare HOSR kan monteras på väggen, i taket eller på förlängningsarm och finns även med längre slang och i ATEX-godkänt utförande. Slangupprullaren är extremt smidig att hantera och försedd med självupprullande fjäder samt ventil med mikrobrytare som startar systemet vid aktiv städning och stoppar när slangrullen inte används.

Lajac har en produktlinje av sugenheter för olika kapacitet och upp till åtta användare i drift samtidigt. Slangupprullare HOSR kan installeras i obegränsat antal i systemet. Industridammsugare OM/Optimuum är anpassad för 1-3 användare i drift samtidigt, en väldesignad och robust maskin utvecklad med fokus på funktion och pålitlighet. OM är har en energisnål sidokanalfläkt med lång livslängd och är det självklara valet vid kontinuerlig drift och enkel filterrengöring samt tömning av filterpåsen. Industridammsugare OM finns även som mobil sugenhet.

Till detta rekommenderas Lajacs förzinkade rördelar för högvakuumutsug, där vi lagerhåller allt som ingår i ett komplett rörsystem för centraldammsugning och höga undertryck; rör, rörböjar, rörkopplingar, dammsugarslangar, pneumatiska skjutspjäll, klaffventiler samt industristädsystem med bänkstäd och golvstäd.

Länk: Artikel - Industridammsugare - hur väljer man rätt?
Länk: Artikel - Det ohälsosamma dammet
Länk: Artikel - Farlig svetsrök - Rätt metod för utsug

Länk: Produktsidor för industriellt utsug

illustration_centraldammsugning_webbpng

 

PRODUKTER SOM ÄR AVSEDDA FÖR CENTRALUTSUG INOM TILLVERKANDE OCH BEARBETANDE INDUSTRIER: