Möt Lajac TEAM

"Personalen är verksamhetens kärna" - VD, Almir Karahodzic

AKTUELLA TJÄNSTER

Teknisk säljare, heltid, tillsvidare

Uppdraget består i att utveckla och ansvara för försäljning av utsugssystem för svets- och metallindustrin med stoftavskiljare, fläktar och rörsystem. Du ingår i tekniskt team med olika ansvarområden, som tillsammans med 30 personer i Örebro utgör Lajac AB.

Kvalifikationer:

  • Kunna arbeta självständigt med ett stort personligt ansvar.
  • Erfarenhet av ventilationsförsäljning med beräkning av luftflöden och tryckfall.
  • B-körkort, resor inom Sverige förekommer.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • God kunskap i Excel och gärna CAD-erfarenhet

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med ditt CV skickat till info@lajac.se.

Möt Lajac TEAM

Lajacs personal är kärnan i verksamheten. På Lajac arbetar 24 härliga kollegor, med ständigt fokus på absolut bästa service och att sätta kundens behov i första rummet. Med våra gemensamma mål och tankesätt är förtroendet och samarbetet väl rotat i organisationen. Här till höger presenterar vi ett urval av medarbetare på olika avdelningar och positioner inom företaget - lager/logistik, ekonomi, marknad, sälj, tekniska support och ledning/ägarskap.

Vill du jobba hos oss?
Lajac är representerade i större delen av Europa med huvudkontor i Örebro, Sverige. Vi är ett expanderade företag inom industribranschen och ständigt i behov av kompetent och driven personal. Skicka gärna CV till oss på info@lajac.se och beskriv vilken typ av tjänst/roll du är intresserad av och vill veta mer om. Enligt GDPR sparas dina uppgifter hos oss i 12 månader eller tills du själv önskar avregistrera sparad information.