Produkter och system

för stofthantering och högvakuum

Grossistförsäljning


Lajac har lång och bred erfarenhet av produkter och systemlösningar för stofthantering, det viss säga utsug och filtrering av dammpartiklar, spån och flis samt centraldammsugning. Under fliken Produkter har vi samlat standardsortimentet, men tveka inte att kontakta oss om Du inte hittar det som eftersöks - vi tillverkar det mesta enligt önskemål.

Vi har delat in vårt produktsortiment i två kategorier, stofthantering och högvakuum, eftersom de passar för olika typ av utsug.

Stofthantering innefattar produkter för framförallt spånutsug, väl lämpade för lägre undertryck och lättare material såsom träspån, flisor, damm och andra partiklar. Finns i flera olika material, godstjocklekar och anslutningar. Produkterna monteras med spännband, fläns eller svetsas samman. Lajac lagerför spännbandskant som standard, övriga produkter är beställningsvara.

Högvakuum är produkter för högt undertryck/centraldammsugning med liten luftmängd och transport av tungt och slitande material. Systemet är väl anpassat för separation och återvinning av stål- och dammstoft, utsug av rök och partiklar samt allmän rengöring. Produkterna har rak anslutning och monteras med jetkoppling.

stofthantering-spkpng