Vi söker löpande

kompetent och driven personal

Välkommen med ditt CV

Skicka gärna en CV till oss på info@lajac.se och beskriv vilken typ av tjänst/roll du är intresserad av och vill veta mer om. Enligt GDPR sparas dina uppgifter hos oss i 12 månader eller tills du själv önskar avregistrera sparad information.

referens1jpg

STUDENT? Utveckla dig själv som marknadsassistent

Genom Studentuppdrag/Örebro Universitet söker vi studenter för att förstärka vårt team på marknadsavdelningen.

Lajac är ett svenskägt grossistbolag, verksamt inom processventilation på nationell och internationell nivå. Centrallager och huvudkontor ligger i Örebro och i Europa finns Lajac representerade i de flesta länder/områden. Företaget växer kraftigt och tack vare korta beslutsvägar är medarbetaren del av en dynamisk och spännande utveckling. Läs gärna mer om företaget här: www.lajac.se

Nu söker företaget dig som vill förstärka deras team på marknadsavdelningen. Vi tror att du som söker studerar Medier, kommunikation och PR eller ekonomi med inriktning på marknadsföring.

Uppdragsbeskrivning:

◾Dataregistrering (PDF/webbverktyg Umbraco)
◾Sammanställning av dokument i Indesign
◾Strukturera och skapa en bildbank/mediadatabas
◾Administration av webbinnehåll
◾Vara aktiv i företagets sociala mediekanaler
◾Arbete med varumärkets interna och externa spridning

Du ska ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska då företaget jobbar både på den nationella och internationella marknaden. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller studerat Public relations, global/strategisk/planerad/visuell kommunikation. Det är meriterande om du har kunskaper i programmen Excel, Adobe InDesign och Adobe Photoshop.

Vi ser att du som söker noggrann, ödmjuk och initiativtagande. Du kommer att bli en ambassadör för företaget och få förståelse för varumärkets interna och externa betydelse.

Du jobbar max 12 tim/veckan och uppdraget förväntas starta i januari och pågår i sex månader framåt med möjlighet till vidare uppdrag om det fungerar bra.

Låter det intressant, maila din ansökan i form av CV och personligt brev till rebecca.wrigby@oru.se

Sista ansökningsdag måndag 7 januari 2019.